‘T VOORHUIS

Brasserie

Wie kiest voor een avondje culinair genieten komt al snel terecht in de brasserie. Hier kunt u genieten van een heerlijk avondje uit!

Laat u verwennen door het keukenteam, iedere 2 weken een nieuw menu!

Gezien de slechte beschikbaarheid van vele producten en een reductie m.b.t. voedselverspilling, serveren wij in de Brasserie geen a-la-carte kaart gerechten maar twee- wekelijks een wisselend menu te serveren. U kunt kiezen voor een 3, 4, of 5 gangen menu, wij vragen uiteraard of u een allergie heeft en wat u liever echt niet eet. Wij zullen iedere 2 weken het menu publiceren, zodat u wel weet wat het voor een menu is gedurende de desbetreffende weken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de menu’s? schrijf dan in op onze nieuwsbrief zodat u automatisch op de hoogte word gebracht.

 • 3 gangen menu € 39,50
  Bijpassend wijnarrangement € 19,50 (BOB arrangement* € 10,50)
 • 4 gangen menu € 45,00
  Bijpassend wijnarrangement € 26,00 (BOB arrangement* € 13,50)
 • 5 gangen menu € 52,40
  Bijpassend wijnarrangement € 32,50 (BOB arrangement* € 16,75)

Meerprijs voor kaas i.p.v. dessert € 5,00

* BOB arrangement is speciaal voor diegene die nog moeten rijden

De brasserie is zowel geschikt voor een zakelijk diner als met man/vrouw, vriend/vriendin, familie etc. In de brasserie is ook de authentieke wijnkelder te vinden, hier kunt u ook zelf een flesje wijn naar keuze uitzoeken, hoe leuk is dat?!

Op het terras van de brasserie wordt bij zomers weer ook van donderdag t/m zondag de lunch geserveerd!

RESERVEER EEN TAFEL

Online reserveren? Klik op de reservering button rechtsonder..

 • Glutenvrij mogelijk

 • Koemelk allergie

 • Noten allergie

 • Dieetwensen

“Over de gerechtjes is echt nagedacht!

Elk gerechtje is net even anders dan bij andere Tapas restaurants. Het kan iets langer duren voor dat je het gerechtje krijgt, maar dat is juist heerlijk. Je bent echt weer rustig uit eten ipv een all you can eat restaurant waar alles in grote getalen op je tafel geschoven word. Wij gaan er zeker vaker heen!”

N. LOFFELD

Gezellig, lekker eten en een prima prijs

We hebben een drie gangen menu genomen, waarbij rekening gehouden moest worden met een persoon die geen vlees at. Dat werd zonder problemen opgelost en zowel de vlees als vis variant waren prima. Wijn was ook lekker. En dat alles tegen een niet hoge prijs in een gezellige omgeving met goede bediening.”

A. SCHOUTEN

MENU BRASSERIE  APRIL 2023