HIGH WINE

Op zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 – 18.00 uur kunt u bij de Middenhof in een boerderij-sfeer in alle rust genieten van de “High Wine”. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op één van van de drie gezellige terrassen. Wanneer het weer het niet toelaat of tijdens de koude wintermaanden, kun je plaatsnemen in één van de gezellige eetgelegenheden

De High Wine bij Boerderij De Middenhof bestaat uit bijzondere combinaties van bijpassende hartige Tapas-achtige hapjes. Alle High Wine’s zijn inclusief 3 geselecteerde glazen wijn uit de authentieke wijnkelder (wit/rood/rosé). Alle extra dranken worden op basis van nacalculatie aan u berekend.

Dit alles voor een prijs van € 29,50 p.p. Ook de kinderen zijn van harte welkom. Zij krijgen uiteraard een aangepaste “High Kids” met:

Poffertjes met poedersuiker en boter
2 kleine zoete dessertjes
Wafeltje met poedersuiker

Soepje
Croissantje met kaas.
Keuze uit kipnuggets met appelmoes of kibbeling met ravigottesaus.

(Prijs kinderen € 14,50 exclusief drankjes)
** Voor grote groepen en bedrijven (vanaf 30 personen) is het High Wine-concept in overleg ook mogelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 18.00 uur.

RESERVEREN VOOR HIGH WINE

High Wine minimaal 1 dag van tevoren reserveren i.v.m. bereiding

High-Wine arrangement vanaf 4 personen, mogelijk op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 18.00 uur (einde arrangement).

““High Wine” een aanrader! Heerlijke wijnen geproefd, na de proeverij gelijk maar voor het diner gebleven 🙂 Wij gaan dit zeker meer doen.”

JESSIE SLOOTJES

“In 1 woord TOP, zeker leuk is de authentieke wijnkelder met heerlijke wijntjes.. zeker de bijpassende hapjes waren een genot!”

ROSINA PAOLINO